Intervistues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Pejë ,Ferizaj , Drenas , Vushtrri dhe Lipjan, Kosovë
Data e skadimit 23 Sep 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Dëgjim Këshillim Komunikim Komunikim joverbal Kujdesshmëri
Kategoria Tjera
ID e punës #7829
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 12:30
Bambus Group
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Bambus Group" shpall vende të lira të punës për Intervistues/e në gjuhën Gjermane në Prishtinë, Pejë, Ferizaj,Drenas, Vushtrri dhe Lipjan.

Eksperiencat
  • Njohuri të shkëlqyeshme në gjuhën Gjermane
  • Shkathëtesi te mira të komunkimit me klientë
  • Aftësi bazike të përdorimit të kompjuterit
  • Gatishmëri për punë ekipore dhe vetë inciative

Bambus Group fton të gjithe të interesuarit të dërgoni CV-ne, ne e-mail adresen: j[email protected] për informata na kontaktoni në tel 038/606012

Bambus Group është ekskluzivisht e specializuar në kryerjen e intervistave për qëllime të hulumtimit të tregut (Market Research) në tregun ndërkombetar dhe bashkëpunon me institute me renome në Evropë.

Konkursi është i hapur deri në datën: 23.09.2019

NXITONI behuni pjesë e rritjes së Bambus Group  

#Marketing