Intervistues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Përshkrimi

Bambus Group" shpall vende të lira të punës për Intervistues/e në gjuhën Gjermane në Prishtinë, Pejë, Ferizaj,Drenas, Vushtrri dhe Lipjan.

Eksperiencat
  • Njohuri të shkëlqyeshme në gjuhën Gjermane
  • Shkathëtesi te mira të komunkimit me klientë
  • Aftësi bazike të përdorimit të kompjuterit
  • Gatishmëri për punë ekipore dhe vetë inciative

Ofrojmë:

  • Ambient miqësorë dhe modern të punës
  • Orarë fleksibil mundësi pune part dhe full time prej 09:00 deri 21:00
  • Ngritje profesionale dhe projekte atraktive
  • Pagesë për orë dhe bonuse për çdo intervistë
  • Pagesë të trustit dhe kontributeve nga ana e kompanisë

Bambus Group fton të gjithe të interesuarit të dërgoni CV-ne, ne e-mail adresen: j[email protected] për informata na kontaktoni në tel 038/606012

Bambus Group është ekskluzivisht e specializuar në kryerjen e intervistave për qëllime të hulumtimit të tregut (Market Research) në tregun ndërkombetar dhe bashkëpunon me institute me renome në Evropë.

Konkursi është i hapur deri në datën: 23.09.2019

NXITONI behuni pjesë e rritjes së Bambus Group    

#Marketing