Dizajner Grafik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 6 May 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #3410
Data e publikimit 9 Apr 2018 - 08:30
Balkan Progress Center
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Zhvillimi dhe dizajnimi i materialeve të ndryshme per produkte promocionale
  • Zhvillimi dhe Editimi i dizajneve te ndryshme.
  • Njohuri të shkëlqyera të Adobe Photoshop, Illustrator.
  • Kreativiteti dhe aftësia për të punuar me vetë iniciativë.


    e-mail: [email protected]
    Tel: 38349764333
    www.bprocenter.com

#Marketing