Furrtar/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 5 Jul 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #5625
Data e publikimit 15 Apr 2019 - 12:45
Baker & MC Kenzie
Adresa Holbeinstrasse 30, 8008 Zürich, Switzerland
Emaili Baker & MC Kenzie Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.bakermckenzie.com/en/
Rrjetet
Eksperiencat
  • Përvoja paraprake është avantazh
  • Njohuri me rregullat e pastrimit dhe higjienës në industrinë ushqimore
  • Mund të kërkohët të punoni në ndërrimin e natës
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 60 herë

#Marketing