Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Munich, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6290
Data e publikimit 22 Jul 2019 - 12:15
Backup
Adresa 8622 Mo i Rana
Emaili Backup Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.backup-bygg.no/
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojmë:

  • Kushte të mira për punësim të përhershëm
  • Mjedis të kënaqshëm pune
  • Detyra pune interesante
  • Pasjisje moderne
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Të punoni në projekte të ndryshme
Eksperiencat
  • Të jeni i besueshëm, fleksibil dhe bashkëpunues
  • Të keni referenca të mira
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 312 herë

#Marketing