Shofer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tondheim, Norvegji
Data e skadimit 23 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3196
Data e publikimit 2 Dec 2018 - 12:51
BackUp - Personell
Adresa Ullensaker , Norvegji
Emaili BackUp - Personell Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.linkedin.com/company/backup-personell-as
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë kërkojmë një shofer i cili mund të punojë me një orar fleksibil pune. Njohja e gjuhës angleze apo ndonjërës gjuhë skandinave është kusht kryesor, kurse puna kryesisht do bazohet në vozitjen e kamionëve. Gjithashtu kërkohet patent shoferi, kategoria C – apo çertifikata norvegjeze për vozitje CE.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Transportimi brenda rajonit të Tondheim
Eksperiencat
 • Patent shoferi, kategoria B, çertifikata CE
 • Përvojë me transportim
 • Njohja e gjuhës angleze apo ndonjërës prej gjuhëve skandinave

 

Karakteristikat personale:

 • Fleksibil
 • Industrial
 • I përgjegjshëm

 

Ne ofrojmë:

 • Pagë të mirë
 • Fleksibilitet të një niveli të lartë
 • Pagë çdo dy javë
 • Mundësi për zhvillim profesional
 • Detyra të ndryshme pune
Kjo ofertë ka 21 aplikues dhe është shikuar 4,648 herë

#Marketing