Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6167
Data e publikimit 31 Oct 2019 - 15:30
BackUp - Personell
Adresa Ullensaker , Norvegji
Emaili BackUp - Personell Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.linkedin.com/company/backup-personell-as
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojmë:

  • Kushte të mira për punësim të përhershëm
  • Mjedis të kënaqshëm pune
  • Detyra pune interesante
  • Pasjisje moderne
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Të punoni në projekte të ndryshme
Eksperiencat
  • Të jeni i besueshëm, fleksibil dhe bashkëpunues
  • Të keni referenca të mira
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 512 herë

#Marketing