Instalues i paisjeve te ventilimit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni TRONDHEIM, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #7388
Data e publikimit 12 Jul 2019 - 14:15
BackUp Byggpersonell
Adresa TRONDHEIM
Emaili BackUp Byggpersonell Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Beni instalimin e sistemeve të hapura të ventilimit në ndërtesat e reja
Eksperiencat
  • Eksperience pune se paku 2 vite
  • Njohes I gjuhes norvegjeze apo angleze
  • Njohes I rregullores dhe standardeve norvegjeze
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 235 herë

#Marketing