Montues i fletëzave metalike

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bastad, Norvegji
Data e skadimit 23 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #10266
Data e publikimit 26 Mar 2020 - 16:51
Baastad Mekaniske as
Adresa Bastad , Norvegji
Emaili Baastad Mekaniske as Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.baastadmek.no
Rrjetet
Përshkrimi

Jeni saldues apo keni përvojë dhe njohuri në montimin e fletëzave metalike? Atëherë ju mund të jeni personi që ne po kërkojmë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Baastad është një punëtori e vogël e lokalizuar në qytetin e Osllos. Baastad fokusohet në ndërtimin e shkallëve dhe strukturave të vogla të metalta. Ne merremi me të gjitha aktivitetet nga riparimi deri të vendosja e zbukurimeve nga qelqi. Ne po i kërkojmë 6 punonjës. Punën e filloni menjëherë pasi që të fitoni statusin e punonjësit tek ne pas intervistës.

Eksperiencat
  • Pasi që ju do punoni në Norvegji si parakusht kryesor është njohja e gjuhës angleze
  • Kërkohet njohuri në leximin e planeve dhe aftësi teknike
  • Duhet të jeni i vetëpërgjegjshëm dhe të keni përvojë në procese montimi në prodhintari
  • Duhet të jeni i aftë që vetë t’a merrni përgjegjësinë për përmbushjen e detyrave tuaja dhe të keni aftësi të punoni në ekip
  • Përvojë në operimin e makinave NC/CNC
  • Çertifikimi si saldues është avantazh, por jo i domosdoshëm
  • Kërkohet që të posedoni patent shoferin, kategoria B
  • Fleksibiliteti është një veti e çmuar pasiqë ju do performoni aktivitete për klientët tanë
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 385 herë

#Marketing