Mekanik i Aviacioneve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt am Main, Germany, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4640
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 10:30
AviationPower GmbH
Adresa Obenhauptstraße 5 22335 Hamburg
Emaili AviationPower GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.https://www.aviationpower.de//
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgatitja e komponentëve mekanike dhe hidraulike në vendin e ndërtimit
  • Mekanika në pajisje instalon dhe bën komponente mekanike dhe hidraulike
  • Ekzekutimi i testeve funksionale
  • Dokumentimi i punës së kryer
Eksperiencat
  • Trajnimi i përfunduar si mekanik, ose mekanik i avionit ose i ngjashëm
  • Pervoja e punes do te jete avantazh per secilin aplikues
  • Gatishmëria për të zhvendosur punën
  • Njohuri te mekanikes
  • Njohja e gjuhes gjermane ose angleze do te jete avantazh gjithashtu
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 335 herë

#Marketing