Moler

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 22 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #10457
Data e publikimit 7 May 2020 - 10:45
Aviation Power GmbH
Adresa Obenhauptstraße 5, 1. Etage 22335 Hamburg
Emaili Aviation Power GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne iu mundësojmë t’a gjeni vendin e punës të cilin e keni ëndërruar gjithmonë!

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 

  • Mbrojtja e sipërfaqeve duke performuar detyra të ndryshme pune
  • Lyerja e sipërfaqeve të nevojshme
  • Performimi i detyrave individuale varësisht prej kërkesave
Eksperiencat
  • Trajnimi i përfunduar si moler apo në ndonjë degë tjetër të ngjashme
  • Përgjegjësi, kujdes dhe punë ekipore
  • Aftësi të punoni në mënyrë të pavarur
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 204 herë

#Marketing