Moler

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Punë ekipore Veprimet e Pavarura
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #6367
Data e publikimit 18 Nov 2019 - 15:45
Avanti GmbH
Adresa Mühlenstieg 17 22041 Hamburg
Emaili Avanti GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.avanti.jobs
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ekzekutimi efikas i punëve në bazë të kërkesave të ekipit të prodhimit
  • Ngjyrosja e sipërfaqeve të ndryshme dhe vendosja e llogove dhe emblemave
  • Mbulimi i sipërfaqeve ku ka rënë ngjyra
  • Performimi i aksioneve pastruese
Eksperiencat
  • Përfundimi i suksesshëm i trajnimit profesional
  • Përvojë paraprake në këtë fushë
  • Njohje e rrjedhshme e gjuhës Angleze
  • I orientuar në zgjidhje dhe punë të pavarur
  • I besueshëm dhe fleksibil
  • Punë ekipore dhe i angazhuar
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 608 herë

#Marketing