Menaxher i Shitjes Fushe Kruje

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 20 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #6920
Data e publikimit 13 Jun 2019 - 10:00
Autopjesë Partner Sh.A
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë me aktivitet në Shqipëri dhe Kosovë. 
    Që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një nga kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, vajrave lubrifikantë, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve.

    Stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në 10 dyqane, shërben tregun e auto serviseve dhe auto pjesëve.

    Bazuar në edukimin dhe përvojën tonë në Gjermani, ne kemi ndërtuar një strukturë të kompanisë, e cila korrespondon me ato të kompanive moderne evropiane.
Detyrat dhe Përgjegjësitë

•Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
•Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
•Këshillimi i klientëve gjat blerjes
•Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
•Prezantimi i produkteve dhe ofertave

Eksperiencat

Profili juaj
•Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
•Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë
•Aftësi të mira kompjuterike
•Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë fushë, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur Shënime
SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: [email protected]
Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Menaxher i shitjes

Në raste se nuk keni CV, një formë standarde mund ta gjeni në këtë link:

http://www.autoservicepartner.com/site/?faqe=19

Data e fundit për aplikim: 20.06.2019

#Marketing