Shitese ne banak

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 7 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgaditje Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Shitje
ID e punës #8877
Data e publikimit 11 Oct 2019 - 15:30
Autopasion sh.a
Adresa Rruga industriale, Fushe-Mezez Tirane, Shqipëri Tel: +355 4 2410100
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kerkojme nje vajze per shitje pjese kembimi per makina ne dyqan.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Te prezantoje produktet dhe te kryeje shitjen e produkteve tona.
Eksperiencat
  • Te jete e shkathet dhe e komunikueshme.
  • Paga te kenaqshme dhe kushte pune te kenaqshme.
  • Ambient rinor dhe aktiv ne pune.

[email protected]  

#Marketing