Konkurs në sektorin e automekanikës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Wiesbaden, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3683
Data e publikimit 10 Sep 2018 - 18:55
Autobid De GmbH
Adresa Wiesbaden, Germany
Emaili Autobid De GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Gjermane Autobid De GmbH me seli ne Wiesbaden operon në industrinë automative, Për forcimin e ekipit inxhinierik ajo kërkon punonjës në këto fusha të caktuara:

 1. Automekanik
 2. Elektricist i proceseve automative
 3. Ngjyrosës
 4. Hidraulik
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Për pozitën Automekanik kandidati ideal duhet të ketë këtë profil:

 • Duhet të keni ndonjë trajnim të caktuar në fushën e mekanikës automative
 • Duhet të keni përvojë të merreni me riparimin e kamionëve
 • Posedimi i patent shoferit, kategoria C është avantazh
 • Aftësi mjeshtërie
 • Aftësi për punë ekipore dhe përgjegjësi në punë

 

Për pozitën Elektricist i proceseve automative klienti ynë kërkon kandidatë me profil të tillë:

 • Mirëmbajtja preventive e pajisjeve tona dhe automjeteve të klientëve
 • Zbatimi i instruksioneve sipas skicimeve të caktuara elektrike
 • Montimi i pajisjeve elektrike
 • Menaxhimi i dokumenteve mirëmbajtëse dhe përpilimi i raporteve mbi prishjet

 

Për pozitën e Ngjyrosësit nga kandidati ideal kërkohet që t’i ketë këto cilësi:

 • Të ketë ndonjë trajnim apo përvojë të caktuar pune
 • Të posedojë patent shoferin
 • Të njeh gjuhën gjermane
 • Të ketë mjeshtëru artistike në ngjyrosjen e veturave
 • Të jetë i ndërgjegjshem dhe përgjegjës për punën e performuar

 

Për pozitën Hidraulik klienti ynë kërkon që kandidati ideal t’i posedojë këto cilësi:

 • Të ketë trajnim të përgjithshëm si hidraulik
 • Të ketë përvojë punë në montimin dhe cmontimin e pjesë hidraulike të automjeteve
 • Të jetë i aftë të identifikojë prishjet dhe mosfunksionimet
 • Të posedojë patent shoferin, kategorinë B
 • Të jetë i përpiktë dhe fleksibil
 • Të ketë një mënyrë të struktuaruar të punës

 

Apliko tani:

http://www.punsohu.eu/sq/apliko

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 7,625 herë

#Marketing