Përgjegjës i Mengjesit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bonn, Gjermani
Data e skadimit 12 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët I adaptueshëm Komunikim
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #4498
Data e publikimit 12 Feb 2019 - 11:00
Autobahn Tank & Rast QSR GmbH
Adresa Andreas-Hermes-Straße 7-9 53175 Bonn Germany
Emaili Autobahn Tank & Rast QSR GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://tank.rast.de/
Rrjetet
Përshkrimi

Ne jemi mjaft ambicioz dhe kërkojmë që ju t’a realizoni vizionin tuaj për një karrierë duke u mbështetur tek ne.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Listimi i stafit
  • Përgjegjësia personale
  • Marrja e porosive
  • Përgatitja dhe shërbimi i mengjesit
  • Përgatitja e raporteve të qarkullimit të keshit
Eksperiencat
  • Hoteli hapet më 03 Mars 2018  dhe ne kërkojmë për punonjës të cilët kanë vërtet një angazhim maksimal për punë.
  • Persona që janë sistematik dhe të saktë në punë, të cilët janë fleksibil dhe konsiderohën si një burim i rëndësishëm punësimi, persona që kanë përvojë pune në këtë fushë dhe kanë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi në gjuhën angleze dhe/ose norvegjeze.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 142 herë

#Marketing