Menaxher Marketingu

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Düsseldorf, Evropë
Data e skadimit 30 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Marketing
ID e punës #4012
Data e publikimit 5 Dec 2018 - 09:22
Auto Levy GmbH & Co.KG
Adresa Höherweg 121-131, 40233 Düsseldorf, Deutschland
Emaili Auto Levy GmbH & Co.KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Drejtimi profesional dhe disiplinor dhe zhvillimi i punonjësve në fushën e marketingut , zgjerimi strategjik i departamentit
 • Konceptimi i vazhdueshëm, planifikimi dhe zbatimi i modelit tonë të biznesit dixhital me
 • Qëllim shtesë për të gjitha fushat e biznesit duke ofruar dixhitale
 • Gjeneroni funksione me vlerë të shtuar
 • Për këtë ju merrni përsipër komunikimin dhe koordinimin e brendshëm edhe me departamentet e tjera koordinimi i ofruesve të shërbimeve të jashtme dhe partnerëve
 • Zgjerimi dhe optimizimi i kanaleve ekzistuese të marketingut përmes menaxhimit të përmbajtjes dhe
 • Zhvillimi i burimeve të reja të trafikut (website, media sociale, gazeta, etj)
Eksperiencat
 • Diplomë në Marketing ose Ekonomi me fokus marketing
 • Të paktën 3 vjet eksperiencë profesionale në lidhje me prodhimin, tregtimin ose marketingun ana e agjencisë, mundësisht në industrinë e automobilave
 • Komunikimi i fortë, bindja, këmbëngulja dhe kompetenca ndërkulturore, sidomos në koordinim me departamentet e tjera të shtëpisë sonë, si dhe të jashtme ofruesit e shërbimeve
 • Aftësi shumë të mira analitike dhe konceptuale, mentalitet i biznesit
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 133 herë

#Marketing