Menaxher ndërtese

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Meersburg, Gjermani
Data e skadimit 22 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3831
Data e publikimit 25 Oct 2018 - 09:15
Augustinum Seniorenresidenz Freiburg
Adresa Kurallee 18, 88709 Meersburg, Deutschland
Emaili Augustinum Seniorenresidenz Freiburg Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Si menaxher ju do të udhëheqni dhe motivoni një ekip të vogël shërbimesh ndërtimi
  • Ju jeni përgjegjës për sistemin e menaxhimit të ndërtesës, menaxhimin e ndërtesave teknike, si dhe mbrojtjen nga zjarri, sigurinë në punë dhe kërkesat e mirëmbajtjes aktuale dhe të ardhshme
  • Ju kontrolloni shërbimet e ekzekutuara në lidhje me cilësinë dhe afatet
  • Ju jeni një partner miqësor dhe kompetent për banorët tanë në çështjet e përditshme teknike
Eksperiencat
  • Trajnimi i përfunduar si menaxher ose te ngjajshme i certifikuar nga shteti ose njohuri të krahasueshme që keni fituar me shumë përvojë profesionale dhe trajnime
  • Të menduarit e biznesit dhe marrja e përgjegjësisë
  • Te keni te dëshmuar shkathtësi udhëheqëse për ekipet e vogla dhe të mesme përmes përvojës shumëvjeçare të udhëheqjes
  • Ju punoni në mënyrë të besueshme dhe keni një mënyrë të orientuar drejt rezultatit të punës dhe një vetë-menaxhim shumë të mirë
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 137 herë

#Marketing