Staf shërbyes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Kujdesshmëri Mirëmbajtje Punë ekipore Saktësi
Kategoria Kamarier/e
ID e punës #6921
Data e publikimit 13 Jun 2019 - 09:30
AUGUST STORCK KG
Adresa Berlin, Germany
Emaili AUGUST STORCK KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojmë:

  • Mjedis të jashtëzakonshem punë në një ekip të vogël, por miqësor
  • Zhvillim të brendshëm profesional, përmes trajnimeve të vazhdueshme
  • Mbështetje atraktive në të gjitha lokacionet tona
Eksperiencat
  • Personalitet profesional me kompetencë profesionale me njohuri të jashtëzakonshme të punës në restorant
  • Njohuri të rrjedhshme të gjuhës gjermane
  • I vetëpërgjegjshëm, i besueshëm, dhe i përpiktë
  • Fleksibil, i gatshëm për sfida profesionale, dhe i orientuar në ekip
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 127 herë

#Marketing