Promotere -Shitese (15)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 21 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Saktësi
Kategoria Shitje
ID e punës #8775
Data e publikimit 9 Oct 2019 - 11:30
Atlas Group sh.p.k
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Atlas Group sh.p.k shpall konkurs për 15 Promotere -Shitese me kontratë 6 mujore

Eksperiencat

Nëse jeni me shoqe ose familjare e doni me punu së bashku atëhere ky është vendi ideal për punësim për ju se bashku me shoqe.

  • Trajnime te avancuara per shitje dhe promocion qdo jave
  • Qertifikata per trajnimet
  • Punesim mbi 6 muaj
  • Kontrate valide
  • Promoteret do te punojne ne menyre ekipore( 4 vajza ne grup)
  • Kohezgjatja 6 muaj,me mundësi vazhdimi për 1 vit.
  • Dërgoni CV-te tuaja sëbashku me 2 (dy) fotorafi në [email protected] ose ne viber 00383(49)- 217-505.

 

#Marketing