Kujdestar ditor per fëmijë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Grand Falls NB, Kanada
Data e skadimit 28 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues I adaptueshëm
Kategoria Edukim
ID e punës #5232
Data e publikimit 28 Mar 2019 - 09:00
Atelier Tournesol Inc
Adresa Edmundston NB
Emaili Atelier Tournesol Inc Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Multi gjuhësor
  • Edukimi – Kolegje / CEGEP me program 1 – 2 vjeçar
  • Eksperienca e punës – Nuk kërkohet mirëpo konsiderohet aset
  • Letër kredenciale – Qertifikata si : QPR, NVCI, ASIST
  • Aftësi per mbikqyrje – 1 – 2 persona apo grup
  • Lokacioni i punës – Zona rurale, urbane, shtëpi te punëdhënësit
  • Aftësi specifike – Kryej vlersime, zgjidh situata te konfliktit, kryen seanca këshilluese individuale apo grupore, ndihmon klientët me nevoja te veçanta
  • Targeti – fëmijët, adoleshentet, te moshuarit, te rinjët, persona me aftësi te kufizuara etj
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 185 herë

#Marketing