Menaxher i Pagesave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Germany, Gjermani
Data e skadimit 30 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Kontabilitet
ID e punës #4080
Data e publikimit 18 Dec 2018 - 13:45
ATCP Management GmbH
Adresa Wittestraße 30, 13509 Berlin, Germany
Emaili ATCP Management GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kontrolli, lirimi dhe mbikëqyrja e transaksioneve të pagesave në koordinim me departamentet e specializuara
  • Bashkëpunim dhe kontakt i ngushtë me bankat
  • Pjesëmarrja në përgatitjen dhe analizimin e raporteve mujore
  • Ndihma me detyrat administrative të ekipit
Eksperiencat
  • Trajnimi komercial i përfunduar me sukses ose përvoja e krahasueshme profesionale në fushat e kontrollit, ose financave
  • Njohuri shumë e mirë e Microsoft Excel
  • Afërsia e lartë ndaj numrave
  • Përvoja e parë në kontabilitet ose financa është e dëshirueshme
  • Gëzimi i komunikimit dhe metodave të punës të orientuara nga ekipi
  • Shkathtësi të mira gjermane dhe angleze në të folur dhe të shkruar
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 159 herë

#Marketing