Financiere

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Mitrovicë, Kosovë
Data e skadimit 31 May 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Banka & financa
ID e punës #3446
Data e publikimit 14 May 2018 - 11:45
ATC 2
Adresa Mitrovicë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

ATC 2 kërkon 1 Financiere

Financiere / do të bëjë rexhistrimin e faturave dhe transaksioneve financiare.

Orari i punës do të punojnë 20 orë në javë dhe mund ti përshtatet kohës së punëtorit.

Aktiviteti do të mbahen në Mitroviceë.

Lokacionet: Në Zyret e ATC2 në Mitrovicë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

- Rexhistrimin dhe dhe evidentimin e transaksioneve financiare.

- Të ketë qasje pozitive ndaj klientëve.

-  E shkathët në punë.

- Të ketë durim dhe shkathësi të punoj nën presion dhe dhe të dijë ta menaxhoj këtë situate.

- Punë të tjera të ndërlidhura me pozitën

Shkathtësitë dhe aftësit  e kërkuara:

- Njohuri të shkëlqyera në sisteme financiare dhe MS Excel, programe kontabiliteti;

- Aftësi udhëheqëse si dhe aftësi të mira komunikuese dhe të punës në grup;

- Njohuri të mira të gjuhës angleze

- Motivim për zhvillim të vazhdueshëm profesional

Eksperiencat

Kandidatet potenciale që do të pranohen në këtë pozitë, paraprakisht do të trajnohen, testohen dhe pastaj të fillojnë punën.

Mënyra si të aplikoni:

Ju lutem dërgoni CV-te tuaja së bashku me një foto në [email protected] .

Vetëm kandidatët që kanë plotësuar kërkesat e lartëpërmendura, do të kontaktohen për intervistë. Konkursi është i hapur deri me 30/04/2018.

#Marketing