Asistente

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analizë I adaptueshëm
Kategoria Administratë
ID e punës #5003
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 15:20
Arya Consulting
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat

1. Aftësi të mira të gjuhës gjermane dhe turke, në komunikim dhe shkrim
2. Kënaqësi më kontaktin me klient, fleksibil
3. Aftësi të mira në përdorim të internetit, microsoft office, etj.

#Marketing