2 Punëtorë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 29 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #6264
Data e publikimit 15 May 2019 - 16:30
Art Roleta
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
 •  Art Roleta, kompani për prodhim të perdeve dhe roletneve, kërkojm dy punëtorë me njohuri te punës në montim të roletneve .
 • Vendi i punës:Prishtinë, Kodra e trimav, rr.Vëllëzrit Fazliu 10000
Eksperiencat
 • Të jetë i motivuar dhe i përkushtuar në punë
  Mosha 25- deri 40 vjeç

 

Ofrojmë:

 • Kushte të mira te punës.
 • Mbulohen shpenzimet e ushqimit.
 • Kontrat e punës 
 • Të gjithë te interesuarit mund te na kontaktojn prej ores 8.00 deri 17.00.
 • Tel:038253995
 • Adresa : Rr: Vëllezrit Fazliu, Ne Kodren e Trimav Prishtine .

 

#Marketing