Kuzhinier (1), Kamarier (2), Ndihmës Kamarier (1)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 28 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #6256
Data e publikimit 15 May 2019 - 12:30
Art Caffe
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Art Caffe", shpall konkurs për:

  1. Kuzhinier (1 Pozitë),
  2. Kamarier (2 Pozita),
  3. Ndihmës Kamarier (1 Pozitë).

Përvoja e punës e obligueshme për të gjitha pozitat.

Stafit i ofrohet pushim veror, si dhe pagese te kontributeve pensionale.

Të interesuarit të na kontaktojnë në këtë numër: 045 242 715.

Adresa: Afër Raiffeisen Bank, mbrapa Teatrit Kombëtar - Prishtinë.

Afati i fundit për aplikim: 28.05.2019.

#Marketing