Agjent i Shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Forchtenberg-Ernsbach, Gjermani
Data e skadimit 30 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #4015
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 09:36
ARNOLD UMFORMTECHNIK GmbH & Co. KG
Adresa Carl-Arnold-Str. 25, 74670 Forchtenberg-Ernsbach, Deutschland
Emaili ARNOLD UMFORMTECHNIK GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ju jeni pika e parë e kontaktit për klientin tuaj kryesor ndërkombëtar dhe punoni së bashku në projekte me departamente të tjera për të përmbushur nevojat e klientëve tuaj
  • Ju krijoni në mënyrë të pavarur kuotat, llogarisni çmimet dhe urdhrat e shitjeve të procesit
  • Ju përkrahni përfaqësuesit e shitjeve në kujdesin ndaj klientit tuaj dhe ndihmoni në blerjen e biznesit të ri
  • Përveç kësaj, ju kontrolloni kontratat dhe punoni në projekte të ndryshme
Eksperiencat
  • Ju keni përfunduar me sukses një arsim tregtar ose një diplomë në biznes ose te ngjajshme
  • Si një specialist i shitjes me përvojë, ju keni fituar tashmë eksperiencë në këshillimin e konsumatorëve nga industria industriale ose industria e automobilave në produkte teknikisht të sofistikuara ose te ngjajshme
  • Forca e komunikimit, fleksibiliteti si dhe puna e orientuar drejt qëllimit dhe zgjidhjes plotësoni profilin tuaj
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 127 herë

#Marketing