Punëtor ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 26 Dec 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3703
Data e publikimit 13 Sep 2018 - 11:00
Arikon Bau AG
Adresa Berlin, Germany
Emaili Arikon Bau AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania jonë ka në treg rreth 27 vite që atëherë është zhvilluar në një operator mbarëkombëtar të shpimit të betonit dhe ofrimit të shërbimeve të përpunimit të betonit, përmes kërkesave dhe projekteve.

Ne jemi përherë të përditësuar me mjetet dhe teknikat më modern.

Eksperiencat

Kërkojmë një punonjës ndihmës fleksibil dhe entuziast në sektorin e ndërtimtarisë

me certifikim, përvojë dhe njohuri në shpimin e betonit.

Aftësi të mira në mjeshtëri janë të domosdoshme.

Kjo ofertë ka 12 aplikues dhe është shikuar 1,699 herë

#Marketing