Shitës me pakicë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bridgewater NS, Kanadë
Data e skadimit 12 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Dëgjim Komunikim
Kategoria Administratë
ID e punës #5601
Data e publikimit 12 Apr 2019 - 12:00
Ardene
Adresa St John`s NL
Emaili Ardene Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi – Qertifikata apo diploma nuk kerkohet
  • Eksperienca e punës – Nuk kerkohet mirpo konsiderohet asset
  • Vendi i punës – Dyqan rrobash
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 144 herë

#Marketing