Asistent i shitjes ne dyqan

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Baker Lake, NU-Kanadë, Kanada
Data e skadimit 30 Sep 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Analizë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Mbështetje teknike Mikpritje Organizativ Përgjegjshmëri Planifikim Prezantim biznesi Saktësi
Kategoria Menaxhim
ID e punës #7350
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 11:00
Arctic Co-operatives Limited
Adresa Old Crow YT
Emaili Arctic Co-operatives Limited Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgatitni raportet mbi vëllimet e shitjeve dhe personelit.
  • Përcaktoni kërkesat e personelit
  • Autorizoni kthimin e mallit
  • Menaxhoni stafin
Eksperiencat
  • Njohje te kompjuterit
  • Njohje te gjuhes angleze
  • Pervoje pune si menaxher
  • Diplome te shkolles se mesme
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 63 herë

#Marketing