Programer Zhvillues Softueri Praktikant

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #9539
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 13:45
Appdec
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Appdec në vazhdimesi mban të hapur konkursin për pranimin e praktikantëve në fushën e Zhvillimit të Softuerit (Software Development and Testing).

Të interesuarit, duhet të kenë njohuri të mira teorike në fushen e zhvillimit të softuerit dhe në njërën nga gjuhet programuese C# apo JAVA.

Mund të aplikojnë edhe ata që në të kaluaren mund të kenë aplikuar (nuk janë pranuar) apo nuk janë ftuar në intervistë.

Praktika zgjatë 3-4 muaj.

Aplikimi bëhet në web faqen appdec.com/apply