Net Developer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgaditje Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #9537
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 13:14
Appdec
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Appdec shpallë konkurs pune për:

  • Inxhinier/Zhvillues Softueri Fillestar (Junior Software Developer/Engineer)

Kërkohet përvoje pune 0-2 vite në teknologji të Microsoft, përkatësisht në .NET Core, ASP.NET Core MVC, ASP.NET Core Web API, MS SQL Server; si dhe në frontend: HTML, CSS, JavaScript, Angular;
Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në web faqen e kompanisë: appdec.com/apply