Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 23 Oct 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3620
Data e publikimit 3 Sep 2018 - 11:48
Anton Kreitz & W.H. Ostermann GmbH
Adresa Germany
Emaili Anton Kreitz & W.H. Ostermann GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ruajtja, testimi dhe riparimi i makinerive dhe pajisjeve të ndërtimit
  • Zbatimi i diagnozave të gabimeve dhe defekteve, si dhe zgjidhja e problemeve, kryesisht në fushën e elektronikës / elektricitetit
  • Diagnoza dhe korrigjimi i gabimeve elektrike
Eksperiencat
  • Një praktikë si një elektricist / teknik elektronik ose i krahasueshëm
  • Besueshmëria, angazhimi dhe përgjegjësia
  • Njohuri mbi makinën dhe produktin,Njohuritë e materialit dhe procesi i prodhimit
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 960 herë

#Marketing