Mekanik i automobilave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Amherst NS, Kanadë
Data e skadimit 12 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #5611
Data e publikimit 12 Apr 2019 - 15:00
Amherst Chrysler
Adresa Amherst NS
Emaili Amherst Chrysler Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi – Nuk kerkohet mirpo ndonje qertifikatë e drejtimit relevant konsiderohet aset
  • Eksperienca e punës –  nuk kerkohet, konsiderohet aset  
  • Përshtatshmëria personale – Fleksibilë, të punoj ne grup, të jetë organizatorë etj
  • Lokacioni i punës – Ne Dyqan
  • Transporti – Vete – transportues, transport public
  • Mjedisi i punës – Me pluhur
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 76 herë

#Marketing