Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni München, Gjermani
Data e skadimit 28 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3734
Data e publikimit 8 Nov 2018 - 07:00
Amazon
Adresa München, Deutschland
Emaili Amazon Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ju jeni përgjegjës për mirëmbajtjen dhe shërbimin e sistemeve tona të transportimit dhe të automatizimit në shtëpinë tonë në qendrën tonë të logjistikës
  • Së bashku me ekipin teknik, ato sigurojnë disponueshmëri të lartë të pajisjeve teknike përmes një shkalle të lartë iniciativash dhe njohurive teknike të nevojshme
  • Duhet të mbështesni zhvillimin e qendrës sonë logjistike duke punuar në projekte teknike dhe duke kontribuar në zgjerimin e mëtejshëm të impianteve ekzistuese dhe të reja
Eksperiencat
  • Ndonjë trajnim ose praktikë të perfunduar në elektronikë
  • Mirëkuptim teknik
  • Mënyra e pavarur e punës
  • Gatishmëria për të zhvendosur ndërrime
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 582 herë

#Marketing