Mjeshtër

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6542
Data e publikimit 23 May 2019 - 12:29
Altran Deutschland S.A.S. & Co. KG
Adresa Bremen, Deutschland
Emaili Altran Deutschland S.A.S. & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Planifikimi Neto
  • Dizajnimin dhe prodhimin e vizatimeve për mure, tavane, dysheme dhe mobilje
  • Katalogjet detajuara
  • Specifikimet e tenderit
  • Llogaritjet e peshave
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 118 herë

#Marketing