Zjarrëfikës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Alberta, Kanada
Data e skadimit 30 Apr 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #10234
Data e publikimit 18 Mar 2020 - 13:16
altimaxrescue
Adresa Red Deer AB
Emaili altimaxrescue Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë zjarrfikës qe dhuron ndihmë per te tjerët

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Te ju pergjigjet alarmeve te zjarrit. Te ofrojë ndihmë per viktima te aksidentit. Te ofrojë programe per parandalim te zjarrit.

Eksperiencat

Te mbajë pajisje kunder zjarrit. Te kordinoj punet me zjarrfiksat e tjerë. Te ndihmoj policinë, publikun dhe organizatat emergjente gjatë fatkeqësive.

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 352 herë