Komercialist per PEJE (2)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 17 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Arsyetimi Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Percaktimi i problemeve Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Shërbime profesionale
ID e punës #7861
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 09:30
ALMA KOS sh.p.k.
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

ALMA KOS sh.p.k

Konjuh, Lipjan Kosove

Shpall konkurs per : 2 Komercialist

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Arritja e objektivave mujore te percaktuara Vizitka te rregullta tek klientet sipas planit te vizites
  • Prezantimi i produkteve te kompanise Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar
  • Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise
  • Te jene te gatshem te punojne dhe jashte orarit per qellime te kompanise
Eksperiencat
  • Minimum shkolla e mesme e perfunduar
  • Te kete pervoje pune ( te specifikohet puna e me hershme)
  • Aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar
  • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin

Obligative Patent shoferi – Kategoria B

Te jete banues i rajonit te Pejes apo I rrethines

Te gjitha te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email: [email protected]

apo mund te kontaktoni dhe ne numrin: 044 442 022

#Marketing