Kamerierë dhe Banakierë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Düsseldorf, Gjermani
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim
Kategoria Restaurant
ID e punës #4482
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 14:30
Alltours flugreisen gmbh
Adresa Dreischeibenhaus 1 40211 Düsseldorf Germany
Emaili Alltours flugreisen gmbh Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.presseportal.de/pm/53186/3291763
Rrjetet
Përshkrimi

Ne jemi një hotel i vogël që përbëhet nga 36 dhoma dhe jemi të vendosur në një pjesë të veçantë të Gjermanisë.

Për sezonën verore 2018 ne po kërkojmë për kamarierë dhe banakierë. Kjo është një punë shumë e rëndësishme për ne dhe ne i kushtojmë rëndësi të madhe burimeve tona njerëzore. Stafi ynë merrët me menaxhimin e dhomës së ngrënies dhe sigurohen që vizitorët të kenë një përvojë të mirë tek ne.

Eksperiencat
  • Njohuri në shërbimin në restorant (së paku një vit përvojë pune) dhe sjellje të mirë
  • Të jeni në gjendje të qëndroni në këmbë për 8 orë
  • Të jeni i fokusuar në konsumatorë
  • Aftësi për të punuar në një ekip të vogël
  • Fleksibil në orarin e punës

 

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 136 herë

#Marketing