Recepcioniste

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 29 Jun 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #3584
Data e publikimit 30 May 2018 - 16:17
Allmakes Global Services
Adresa Rr. Dardania pn, 12000, Fushë Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania “Allmakes Global Services ”, me zyre ne Shkabaj ne kilometrin  e pare Prishtine-Mitrovice shpall konkurs per poziten

RECEPCIONISTE

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Pranimi I kerkesave nga klientet.
  • Pergaditja e raporteve te ndryshme.
  • Detyra tjera shtese administrative.
Eksperiencat
  • Pervoj pune se paku 1 vite
  • Te jete i gateshem te punoj me orar fleksible


Te gjithe te interesuarit per kete pozite, CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen [email protected]

Pas verifikimit te dokumentacionit vetem ata te cilet plotesojn kriteret e lartecekura  dhe futen ne rrethe te ngusht do te ftohen per tu intervistuar nga Komisioni mbi vlersimin dhe perzgjedhjen e kandidateve.

#Marketing