Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Regina Saskatcheëan, Kanada
Data e skadimit 31 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Bashkim i paisjeve Bashkpunues Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përgaditje
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6448
Data e publikimit 21 May 2019 - 14:00
Alliance Energy
Adresa 504 Henderson Drive Regina Saskatcheëan S4N 5X2
Emaili Alliance Energy Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Si një ndër kompanitë më të mirëmenaxhuara kanadeze ne industrinë elektrike ne ofrojmë një vend pune në pozitën Elektricist.

Ne po kërkojmë për një punonjës entuziast, profesional, i cili është i gatshëm për të mësuar dhe për të kontribuar në një mjedis profesional pune.

Eksperiencat
  • Posedojë patent shoferin
  • Të jetë I certifikuar si elektricist
  • Të ketë përvojë paraprake pune
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 156 herë

#Marketing