Sekretare medicionale

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Lier, Norvegji
Data e skadimit 18 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shëndetësi
ID e punës #10255
Data e publikimit 24 Mar 2020 - 13:16
Aleris
Adresa Frederik Stangs gate 11-13 Oslo, 0264 Norway
Emaili Aleris Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.aleris.no
Rrjetet
Përshkrimi

Për forcimin e ekipit tonë kërkojmë një sekretar medicinal pozitiv me përvojë paraprake në këtë fushë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Punë me ndërrime
  • Punë dinamike
  • Sigurim shëndetësor
  • Skemë penzionale
Eksperiencat
  • Aftësi të shkëlqyeshme ndërpersonale
  • Fleksibil dhe pozitiv
  • I angazhuar dhe i pavarur
  • Dinamik
  • Përvojë në regjistrimin e pacientëve
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 135 herë

#Marketing