Menaxher IT

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 6 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Bashkim i paisjeve Bashkpunues Bisedime Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Saktësi
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #7855
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 16:25
Albital Canon shpk
Adresa Rr. Egnatia, L.4, Nr.51, 2001 Durres, Shqipëri
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kerkohet nje MENAXHER (gjinia mashkull) per kompani multifunksionale TIK (IT) te nivelit te larte qe perfshin fushat kryesore te veprimtarise ekonomike per produkte / sisteme TIK ( IT ), produkte / Sisteme Sigurie (CCTV, akses kontroll etj), qender servisi dhe asistence per klientet.
Roli kryesor: njohja e produkteve specifike kryesisht TIK (IT), menaxhimi, koordinimi dhe zbatimi i projekteve te kompanise.

Personi i kerkuar duhet te jete i afte te punoje ne grup dhe te marre pergjegjesi mbi vete.

Paga mujore qe ofrohet eshte ne diapazonin nga 60.000 leke deri ne 1xx.xxx qe do te diskutohet gjate intervistes se punes dhe do te varet shume ne baze te aftesive te personit (ofrohen gjithashtu bonuse ne baze te arritjes se objektivave).

Vendi i punesimit do te jete ne Tirane tek rruga “Komuna e Parisit”.

Punesimi kerkohet me orar te plote.
(e cila nenkupton qe personi duhet te jete ne dispozicion te kompanise me orar fiks dhe i diponueshem ne telefon edhe ne oraret jo zyrtare).

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Te kete aftesi komunikimi shume te mira me stafin dhe me klientet;
 • Te kete njohuri shume te mira per produkte informatike TIK (IT);
 • Te kete perfunduar plotesisht ciklin e shkollimit te larte, ku fusha e shkencave TIK perben avantazh kryesor;
 • Te kete njohuri te mira teorike dhe sidomos praktike per Sistemin e Prokurimit Publik shqiptar
 • Te zoteroje mire gjuhen Angleze (shkrim/lexim), njohja e gjuhes italiane perben avantazh;
 • Preferohet te kete experienca te meparshme pune ne kete sektor dhe ne kete pozicion;
 • Mosha e preferuar duke filluar nga 26 Vjeç deri ne 40 vjeç;
 • Preferohet te kete njohuri dhe mbase certifikim ne fushen e Network (CISCO, Unifi, Aruba etj)
Eksperiencat
 • Menaxhim te klienteve;
 • Njohja e produkteve TIK aktual ne portofolin e kompanise dhe kerkimi/azhornimi me produkte te reja duke u bazuar ne portalet e furnitoreve te kompanise dhe internet ne pergjithesi;
 • Dhenia e zgjidhjeve dhe keshillimi i klienteve;
 • Hartimi i projekteve (te ofruara nga brenda kompanise ose te gjetura personalisht);
 • Te monitoroje portalin APP.GOV.AL per procedurat tenderuese shteterore kryesisht te fushes TIK;
 • Te kete aftesi te jape ide per zhvillimin e biznesit te kompanise;

Per paraqitjen e CV na kontaktoni ne adresat elektronike sa me poshte:

e-mail: [email protected]
email: [email protected]
 

#Marketing