Depoist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Lipjan, Kosovë
Data e skadimit 24 Jun 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3591
Data e publikimit 12 Jun 2018 - 16:21
Albi Mall
Adresa Prishtina, Kosova
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Albi Shopping me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.
  • Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist,  Albi Shopping kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:
  • Depoist  (1 vend pune)
  • Vendi i punës: Lipjan
Detyrat dhe Përgjegjësitë

• është përgjegjës për pranimin, palimin e mallit dhe klasifikimin e tij sipas llojit dhe verifikimin e afatit të përdorimit,

• bënë ngarkimin dhe shkarkimin e mallit tregtar nga automjetet  transportuese në depo dhe anasjelltas

Eksperiencat

• Diplomë e shkollës së mesme,
• Të ketë përvojë pune si depoist,
• Të jetë energjik, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë dhe flexibil

 

Tjera

  • Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: [email protected]
  • Duke ju falënderuar për aplikim,  ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

#Marketing