Shitës Ambulantiv (5 vende)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 12 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #7326
Data e publikimit 10 Jul 2019 - 15:00
Albi Commerce
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Commerce pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdonë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Commerce kërkon kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendin e punës si:

Shitës Ambulantiv (5 vende pune)

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Shitja direkte e produkteve,
 • Të përmbahet dhe ti respektoj rregullat e shitjes të kompanisë,
 • Është përgjegjës për mirësjellje ndaj konsumatorit sipas standardeve të përcaktuara nga Punëdhënësi;
 • Me vetë iniciativë te zgjeroj rrjetin e shitjes,
 • Pune tjera te ngjajshme lidhur me poziten

 

Eksperiencat
 • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme,
 • Të ketë përvojë pune në shitje direkte,
 • Patente shoferi,
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
 • Të jetë energjikë, aftësi të punës nën stres.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: [email protected].

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

#Marketing