Ndërtimtari

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Elze, Leine, Niedersachsen, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #8520
Data e publikimit 2 Oct 2019 - 14:15
Albert Fischer GmbH - Elze, Niedersachsen
Adresa Herr Peter Fischer Heilswannenweg 53, 31008 Elze, Leine, Niedersachsen Deutschland
Emaili Albert Fischer GmbH - Elze, Niedersachsen Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.albert-fischer.de
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë menjëherë punëtorë të motivuar në ndërtimtari, me orar të plotë, në këto drejtime:

 • Inxhinieri strukturore
 • Ndërtim i hekurudhave
 • Ura dhe nënkalime
 • Ndërtim i platformave të trenit
 • Shtrimi i kabllove nëntokësore
Eksperiencat
 • Njohuri të përgjithshme dhe përvojë në ndërtimtari 
 • Fleksibilitet
 • Saktësi
 • Patentë shoferi B
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 162 herë

#Marketing