Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 8 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Mirëmbajtje Organizativ Përgjegjshmëri Planifikim Saktësi
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #7792
Data e publikimit 10 Sep 2019 - 13:45
ALBANIAN MOTOR COMPANY
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Te punosh me me te miret!

Albanian Motor Company eshte perfaqesuesja zyrtare dhe ekskluzive e markes Ford – Lider ne Tregun Shqipetar
Shitja e automjeteve dhe pjeseve origjinale te kembimit per te gjithe automjetet Ford eshte qellimi yne.

Per te cuar ne nje nivel me lart objektivat e saj dhe per ti sherbyer me se miri cdo klienti kompania kerkon te zgjeroje stafin e servisit me nje mekanik.
Pozicioni: Mekanik

Eksperiencat

•Te pakten 5 vjet pervoje profesionale si mekanik.
•Njohuri per sistemet kompjuterike.
•Te jete i afte te punoje ne grup.

Afati i dorezimit te CV eshte data 20 Shtator 2019 ne adresen e mailit [email protected] / [email protected]
CV duhet te shoqerohet me fotografi te bere se fundmi.
Pas perzgjedhjes nga komisioni vetem nje pjese e tyre do te perzgjidhen per te dhene intervisten prane kompanise.

#Marketing