Ndihmës/e kuzhine

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bibione, Itali
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #7467
Data e publikimit 20 Aug 2019 - 08:45
Airone Hotel
Adresa Bibione, Itali
Emaili Airone Hotel Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgatitja e mëngjesit (ëmbëlsira dhe sallatë).
  • Pastrimi dhe servimi i tavolinave
  • Servimi i ushqimit ne tavolina.
  • Pastrimi i restoranit.
  • Pastrimi i kuzhinës.
  • Larja e enëve.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 202 herë

#Marketing