Ngjyrosës (Moler)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hohenkammer, Gjermani
Data e skadimit 31 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4023
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 16:28
Aek tec GmbH
Adresa Am Königholz 1, 85411 Hohenkammer, Germany
Emaili Aek tec GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Aek tec GmbH është një kompani mesatare me rreth 100 punonjës në fushën e përpunimit të metalit. Të pajisur me makineri moderne ne prodhojmë pjesë të ndryshme nga metali. Duke u bazuar në politikat tona kemi vendosur të punësojmë kandidatë dhe nga vendet në zhvillim duke përfshirë dhe vendet e Azisë dhe Evropën Juglindore.

Në po kërkojmë kandidatë të kualifikuar në pozitën: Ngjyrosës (Moler)

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgatitja punëve ngjyrosëse
  • Përzierja e ngjyrave sipas udhëzimeve paraprake
  • Prerja dhe ngjyrosja e pjesëve nga metali
  • Përgjegjësi në lidhje me cilësinë e ngjyrosjes
Eksperiencat

 

  • Trajnim i përfunduar si ngjyrosës/përvojë paraprake në këtë fushë
  • Idealisht, aftëai në leximin e skicimeve inxhinierike
  • Mënyrë precise dhe e pavarur e të punësuarit
  • I besueshëm dhe me shpirt ekipor

Aplikantët nga rajoni i Ballkanit luten që aplikacionin e tyre t’a dorëzojnë në kompaninë Punsohu EU SH.P.K e cila proceson aplikacionet në emrin tonë në këtë rajon.

Kjo ofertë ka 8 aplikues dhe është shikuar 1,155 herë

#Marketing