Shitëse

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prizren, Kosovë
Data e skadimit 24 Jun 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3587
Data e publikimit 12 Jun 2018 - 15:59
Adopt
Adresa Prizren, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

ADOPT’ është një nga brendet shumë të njohura kozmetike, ’’MADE IN FRANCE’’, me më shumë se 200 dyqane në Francë dhe prezent në mbi 20 shtete evropiane. Koncepti i biznesit të ADOPT’ përfshinë një shumëllojshmëri të parfumeve, kozmetikes (make up) si dhe aksesorëve të ndryshëm, kualitet i lartë me cmime shumë të volitshme.

ADOPT’ është prezent në Kosovë, me dy lokale në Prishtinë dhe shumë shpejt do hap dyqani tjeter në ABI Çarshia
në Prizren për të cilin shpallë konkurs për vende të lira pune:

SHITËSE!  

Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Të mirëpret klientët dhe të ofrojë asistencë;
• Të udhezojë klientët dhe të jep sygjerime dhe informata rreth produkteve;
• Të ndihmojë konsumatorët në përzgjedhjen e produkteve;
• Të përmbush teknikat e shitjes sipas planit udhëzues;
• Të realizoj të gjitha pagesat dhe të mbajë përgjegjësi për mjetet e pranuara në arkë;
• Të përcjell dhe mbushë raftet me produkte adekuate/shelving’s;
• Të krijojë atmosferë të përshtatshme pune dhe marrëdhënie të mira me kolegë.

Eksperiencat

 Të ketë eksperience pune në shitje (puna si shitëse në kozmetikë përparësi);
• Të ketë të mbaruar shkollën e mesme (niveli universitar përparësi);
• Afëtësi të shkëlqyera komunikative me punonjësit dhe klientët;
• Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil;
• Njohuri rreth përdorimit të kompjuterit dhe të paketës Microsoft office;
• Njohja e gjuhës angleze dhe kroate do konsiderohet përparësi;


Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke dërguar CV-në së bashku me një fotografi në: [email protected]

#Marketing